Selectați limba dvs

Declaratia de accesibilitate

   AGIFER (Agenția de Investigare Feroviara Romana) se angajează sa asigure accesibilitatea site-ului sau in conformitate cu Ordonanța de Urgenta a Guvernului nr 112/2018 privind accesibilitatea site-urilor web si a aplicațiilor mobile ale organismelor din sectorul public, aprobata prin Legea nr. 90/2019 (OUG nr.112/2018).Prezenta declarație privind accesibilitatea este valabila pentru site-ul web: www.agifer.ro.
 1. Situația conformității: Acest site este conform cu OUG nr.112/2018

AGIFER se străduiește să se asigure că serviciile sale sunt accesibile pentru persoanele cu dizabilități prin investirea de resurse pentru a ajuta la asigurarea faptului că site-ul său web: www.agifer.ro este ușor de utilizat și mai accesibil pentru persoanele cu dizabilități, cu convingerea puternică că fiecare persoană are dreptul să trăiască cu demnitate, egalitate, confort și independentă.

 1. Accesibilitatea pe site-ul web: www.agifer.ro

AGIFER pune la dispoziție Widget-ul de accesibilitate a site-ului web, care este alimentat de un server de accesibilitate dedicat. Programul permite site-ului web www.agifer.ro să-și îmbunătățească conformitatea cu Ghidul de accesibilitate pentru conținutul web (WCAG 2.1).

 1. Activarea meniului Accesibilitate pe site-ul web: www.agifer.ro
          Meniul de accesibilitate de pe acest site web, poate fi activat făcând clic pe pictograma meniului de accesibilitate care apare în colțul din dreapta jos a paginii site-ului web. După declanșarea meniului de accesibilitate, vă rugăm să așteptați un moment pentru a se încărca meniul de accesibilitate în întregul său. sigla accesibilitate web
Prezenta declarație a fost elaborata la data 19.05.2023
Declarația a fost revizuita ultima data la 19.05.2023
 1. Feedback si date de contact:

Dacă întâmpinați dificultăți cu orice conținut de pe site-ul www.agifer.ro sau aveți nevoie de asistență cu orice parte a site-ului nostru, vă rugăm să ne contactați și vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Dacă doriți să raportați o problemă de accesibilitate, aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență, contactați persoana responsabila cu accesibilitatea pe site-ul web:

   • Burlacu Cristian
   • Email: cristian.burlacu[at]agifer.ro
   • Telefon: +40/799.101.003

Date de contact ale autorității competente de aplicare a legii:

   • Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR),
   • Bulevardul Libertății nr 14, sector 5, București
   • Email: accesibilitateweb[at]adr.gov.ro
 1. Disclaimer

        AGIFER continuă eforturile pentru îmbunătățirea continuă a accesibilității site-ului și serviciilor sale, cu convingerea că este obligația noastră colectivă morală de a permite utilizarea fără probleme, accesibilă și nestingherită și pentru cei cu dizabilități.

Într-un efort continuu de îmbunătățire și remediere continuă a problemelor de accesibilitate, scanăm în mod regulat site-ul web propriu: www.agifer.ro cu Scanerul de Accesibilitate al UserWay pentru a identifica și repara orice barieră de accesibilitate posibilă pe site-ul nostru. În ciuda eforturilor noastre de a face ca toate paginile și conținutul de pe site să fie pe deplin accesibile, este posibil ca un anumit conținut să nu fi fost încă complet adaptat la cele mai stricte standarde de accesibilitate. Aceasta poate fi rezultatul faptului că nu am găsit sau identificat cea mai potrivită soluție tehnologică.