Selectați limba dvs

Termeni și condiții

Termeni și condiții

Condiţii generale pentru utilizarea site-ului 

Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiţionată de respectarea Termenilor şi Condiţiilor de acces şi de utilizare detaliate mai jos precum şi de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci când accesaţi site-ul, când îl parcurgeţi şi îl utilizaţi, dumneavoastră acceptaţi implicit şi necondiţionat Termenii şi Condiţiile de acces şi de utilizare.

AGIFER îşi rezervă dreptul de a modifica şi actualiza în orice moment accesul la site, precum şi Termenii şi Condiţiile de acces şi de utilizare. Aceste modificări şi actualizări sunt opozabile/aplicabile utilizatorului de îndată ce au fost postate pe site; prin urmare, utilizatorul trebuie să se raporteze în mod regulat la această rubrică pentru a verifica Condiţiile Generale în vigoare

Despre drepturi de autor 

AGIFER Călători este deţinătorul site-ului de faţă. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secvenţele animate sonore sau nu, precum şi toate lucrările integrate în acest site sunt proprietatea AGIFER sau a unor terţi care au autorizat AGIFER să le utilizeze.

Reproducerile, pe hârtie sau digitale, ale site-ului sus menţionat şi/sau ale fotografiilor, textelor, sloganurilor, desenelor, imaginilor, precum şi a tuturor lucrărilor integrate în acest site, sunt autorizate cu condiţia ca acestea să fie destinate unei folosinţe strict personale, excluzând orice utilizare în scopuri publicitare şi/sau comerciale şi/sau de informare, astfel încât să se conformeze dispoziţiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuală.

Cu excepţia dispoziţiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare parţială sau integrală a site-ului , indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor fotografii, texte, sloganuri, desenelor, imagini, precum şi a tuturor lucrărilor integrate în acest site, fără a se fi obţinut în prealabil autorizaţia de la AGIFER, este strict interzisă şi constituie INFRACŢIUNE ce se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

Utilizarea  informatiilor din site si link-ului catre www.agifer.ro

Continutul site-ului, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al AGIFER.

Plasarea unui link spre site-ul AGIFER necesită o autorizaţie prealabilă în scris de la AGIFER.

AGIFER nu poate fi, în nici un caz, făcută responsabilă pentru punerea la dispoziţie a unor site-uri care fac obiectul unui link plecând de la site-ul www.agifer.ro şi nu este responsabilă, în nici un fel, de conţinutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecând de la aceste site-uri.

Limitarea responsabilitatii

Utilizatorul foloseşte site-ul pe riscul propriu. În nici un caz, AGIFER , nu va putea fi făcut responsabil pentru daune directe sau indirecte şi în special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultând din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Conţinutul site-ului este prezentat fără nici o garanţie, de nicio natură. 

Drept aplicabil

Termeniide folosire, precum şi orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Termeni sau din accesarea / funcţionarea / disfuncţionalitatea site-ului se supun dreptului intern român. Limba Condiţiilor Generale şi a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanţele româneşti vor fi considerate competente. 

Contact

Agenția de Investigare Feroviară Română - AGIFER, Calea Griviței nr.393

Sector 1, Bucuresti, Romania Tel: +40 21 319.03.22 Fax: +40 21 319.03.39

CIF 34988646 înființat prin HG nr.716/2015

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.